Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Kézműves Kuckó Ajándékbolt termékei egyedi, kézműves termékek, minden munkadarab hordozza hátrányos helyzetű, nehéz sorsú készítői kéznyomát, akik munkavégzés által kívánnak javítani élethelyzetükön. A dolgozók a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Nonprofit Kft. szolgáltatásait igénybevevő és foglalkoztatási programjaiban részt vevő személyek. 

Fő alapanyagunk a különböző vastagságban elérhető rétegelt falemez. Ebből készítünk ajándék- és dísztárgyakat, melyeket transzfertechnikával, krétafestékkel, lazúrral, fapáccal, stencillel, lakkal díszítünk. A szorgos kezek alól különböző méretű és formájú dísz- és tárolódobozok, bortartók, ajándéktárgyak kerülnek ki, melyek alkalmasak az esküvő fényének növelésére, az emlékek megőrzésére. 

Elkötelezettek vagyunk a környezettudatosság iránt, erre ügyelünk termékeink készítése során is, ezért vízbázisú, környezetet nem terhelő anyagokkal dolgozunk (vízbázisú lakk, krétafesték, vízben oldódó lazúr). 

A vevői kapcsolattartásra kiemelt figyelmet fordítunk. Az egyedi rendelések esetében minden alkalommal látványtervet készítünk. A gyártás csak a terv elfogadását követően kezdődhet meg. 

Amenyiben sztenderd kínálatunkban nem talál  saját elképzelésének megfelelőt, kérésével kapcsolatban nyugodtan keresse meg kollegáinkat. Lehetőségeinkhez mérten egyedi ötleteket, igényeket is megvalósítunk. 

Kínálatunk egy része (a rendelkezésre álló terület és a nagyszámú termék miatt korlátozottan) megtekinthető ajándékboltunkban is. 

Vásárlásával segíthet! A termékek megvásárlásával támogatja a Társaság kreatív foglalkoztatójának munkáját és hozzájárul a műhelyekben dolgozó foglalkoztatottak értéket teremtő munkavégzéséhez

 

MÉDIA MEGJELENÉSEK: